AVíS LEGAL

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que l' Associació Fira del Conte de Medinyà - és la titular del lloc web https://www.firadelconte.cat amb domicili al C/ Sant Sadurní S/N, Aula de Lectura Modest Prats, Medinyà ,17482 Sant Julià de Ramis, Girona amb NIFG55149264. Pot contactar amb nosaltres a firadelconte@gmail.com

Limitació de la responsabilitat

L' associació Fira del Conte de Medinyà no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o que els utilitza.

L' associació Fira del Conte de Medinyà declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, pogués derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, L' associació Fira del Conte de Medinyà no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació a Internet pogués patir l’usuari.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS

L' associació Fira del Conte de Medinyà no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el nostre lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

L' associació Fira del Conte de Medinyà no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el nostre lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

MODIFICACIONS

L' associació Fira del Conte de Medinyà es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, del contingut del seu lloc web, tant pel que fa als continguts del web, com en les condicions d’ús de la mateixa.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L' usuari queda informat i accepta, que l’accés firadelconte.cat no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb l' Associació Fira del Conte de Medinyà. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

L’accés i / o ús de la pàgina web firadelconte.cat que s’atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts.

En la utilització del web de l' Associació Fira del Conte de Medinyà, l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de l' Associació Fira del Conte de Medinyà o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web firadelconte.cat

Propietat intel·lectual i drets d’autor

Aquesta Web combina contingut propi amb imatges de lliure ús i difusió. Aquest tipus d’imatges poden ser substituïdes a mesura que l' Associació Fira del Conte de Medinyà generi més contingut propi amb la seva activitat.

Els continguts que són mostrats en aquesta web i en especial els dissenys, textos, imatges o fotografies de projectes, gràfics, logos, icones, botons, noms comercials, marques o qualsevol altre signe susceptible d’utilització a nivell comercial o industrial, estan subjectes a la legislació en matèria de propietat intel·lectual i industrial i són de propietat de l' Associació Fira del Conte de Medinyà o d’aquells tercers titulars que hagin autoritzat degudament la seva inclusió en aquesta web.

En cap s’entendrà concedida llicència alguna o renúncia, transmissió, cessió total o parcial d’aquests drets ni concessió de dret ni expectativa de dret, i especialment, d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia autorització expressa de l' Associació Fira del Conte de Medinyà. . D’altra banda, mitjançant les presents conclusions, l’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera aquesta Web així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit de l' Associació Fira del Conte de Medinyà. L' associació Fira del Conte de Medinyà no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació a aquesta web. Per aquest motiu, no ens fem responsables de qualsevol aspecte relatiu a aquests llocs webs.