AUTORS 2014

Tertúlia literària. Presentacions de llibres

Un dels clàssics de la diada és la Tertúlia literària, just al migdia, amb la intervenció d'escriptors i il·lustradors amb projecció, que tenen publicacions recents de molt èxit i reconeixement, tant per part de la crítica com del seguiment del públic infantil i juvenil.

Compartiran amb infants, joves i famílies el significat de les seves obres i la relació autor-lector, tant des del punt de vista de la història, de la il∙lustració i del contingut.

Aquest espai és coordinat conjuntament amb les llibreries Altell de Banyoles, Empúries-Troa, Llibreria22 i Abacus, de Girona.

Hi intervindran:

Dani Torrent, il·lustrador, pintor i ara també escriptor; animarà la lectura dels més petits amb Piu- Piu, publicat a Edicions Cal∙lígraf. La il·lustració omple el contingut amb un text de conversa àgil i propera als infants. Mirar, llegir, escoltar, parlar... somiar.

Carles Sala, que ja ha participat en totes les edicions de la Fira del conte de Medinyà, amb obres per petits i joves, presentarà el seu llibre, La Maria Llufa, amb la il∙lustradora Marta Montanyà. Editat per Cruïlla i destinat per a primers lectors i pares que volen llegir els contes als seus fills.

Muriel Villanueva, reconeguda i premiada escriptora per adults, s'endinsa en el món de la literatura infantil amb una historia de les mascotes a casa: La Tània i totes les tortugues, publicat per Cruïlla a El vaixell de vapor. L'acompanya la il∙lustradora, Ona Caussa.

Àngels Ribas i Carlota Iglesias són, a més d'autores, mares entusiastes de la lectura; encomanen el plaer de llegir i la curiositat per aprendre. Presenten: El lladre de paraules, de Barcanova, juntament amb la il·lustradora Lia Bertran.