LLOTJA

La llotja de professionals vol ser un espai d'intercanvi entre editors, il·lustradors, escriptors, traductors i llibreries, dins el marc de la Fira del Conte de Medinyà, amb l'objectiu d'apropar aquells professionals del territori que treballen en el món de la creació literària.

La llotja de professionals funcionarà de 10 a 19h del diumenge 29 i hi poden participar: il·lustradors, editorials, escriptors, narradors orals, traductors, llibreters i professionals del món literari. La llotja promourà l'intercanvi i contacte entre uns i altres a través de petits estands individuals (una taula de 0,80 x 0,40) on els interessats podran deixar el material que creguin convenient.

A les 14h la fira oferirà un dinar per a professionals per tal de promoure la relació i l'intercanvi entre uns i altres. El preu del dinar tindrà un import de 10€ que caldrà abonar el mateix dia de la fira de 9 a 11h del matí al punt d'informació de la fira.

Per participar a la llotja professional caldrà omplir el formulari adjunt on també podreu confirmar la vostra assistència al dinar. Cal que envieu el formulari abans del dia 15 de maig.