ESPECTACLES

CIA. KINOA amb "Les galettetes d'en Kino Tupé" “Les galetetes” és un espectacle de petit format infantil, és a dir per a nens i nenes de 1 a 10 anys. Les galetetes d’en Kino ens parla de valors importants com l’autoestima, la cohesió de grup, l’amistat i la valentia. Es tracta d’un conte escrit per Oriol Garriga Tatjé, creat en una obra de gran format on diferents disciplines artístiques com són el circ, la música i el clown es fusionen en una, creant així Les Galetes de Música. L’autor ha fet una adaptació del conte en petit format per a Clown. En aquesta ocasió el Clown Kino Tupé, aporta a l'espectacle, la capacitat comunicativa del "conte contes", amb el toc d’humor i rauxa del Clown Kino.

PEP PUIGDEMONT amb "Contem cançons"Una sessió de contes ben diferent. Cantarem i contarem cançons. Repertori de cançons que són alhora contes i que giren a l'entorn de la Granja d'en Pepet com a centre d'interès. Per tant cantarem contes i explicarem cançons.

L'ÓS MANDRÓS amb "Contes a dojo"Un dia a les golfes de casa vaig trobar una màquina estranya. Va resultar ser un qüentilador. D’ençà que el vaig engegar, que explica contes a dojo. En tinc la casa plena! N'hi ha a la banyera, al congelador i dins de les sabates, als calaixos, a la rentadora i fins i tot al vàter!!! Sempre estic escoltant contes, així que he d’anar explicant-los arreu, per tal de no explotar d’un tip de contes.

CIRC DE LLUNAAl mig del carrer una petita carpa atura al vianant. Sembla un petit circ. Una pissarra anuncia la propera funció. Un grup reduït de dotze persones comencen a entrar, un a un. De fora estant se sent una veu que rondina.

Dins la carpa ens espera una vella del carrer de la lluna del Raval de Barcelona. La vella, la vident Helena, ens fa entrar. Vigila amb l'estora que rellisca! -ens alerta. Helena, ja no llegeix el futur en les línies de la mà. Ara l'únic que llegeix és el present entre línies. Però sembla que les seves amigues, que s'han colat al menjador de casa seva a prendre un vi ranci, només volen escoltar coses boniques. I Helena les avisa: "Per escoltar coses boniques s'ha de pagar!".

I els objectes de la vella es transformen per convertir-se en un domador de lleons poruc, que ha descobert que domant objectes és molt més feliç. "Convertir-me en malabarista ha estat un psicoanàlisi exitós" -diu. Per la carpa se succeeixen diferents personatges del món del circ que ens expliquen altres maneres de viure i de morir. La mujer del hilo de metal, l'equilibrista, té vertigen de tocar de peus a terra i s'ha enamorat de l'home bomba que no vol sortir del seu canó fins que la dona de la seva vida no li encengui la metxa. Loyal Loyalovitch és el mag, però també és l'hipnotitzador i l'escapista (cal abaratir costos!) i s'autohipnotitza perquè així podrà seguir les seves pròpies ordres.

ESPECTACLE PER A MAJORS DE 14 ANYS

EQUILCONTES

"Equilicontes" és un espectacle per a totes les edats. Pretén que a través d'un conte, la gent es transporti dins una història molt visual. És la barreja del Funambulisme i la narració del conte explicat amb llengua de signes...amb el cos... amb l'expressió facial i corporal.,.

La interacció de dos personatges que durant el conte ballen a la corda, interpreten la narració amb les mans i amb el cos per tal que la gent pugui fer volar la imaginació i transportar-se en un altre món.

El públic podrà gaudir d'un espectacle on fusionen l'equilibri, una història màgica i la llengua de signes. On també podran conèixer com es diuen alguns elements del conte en una altra llengua.

ANGELES ORTEGA amb Taller de contesVoleu conèixer a la Fada Lili?. Veniu a descobrir la seva maleta plena de contes, històries i llegendes. Apropeu-vos a explorar, mirar, escoltar i gaudir del contes.

L'Espai està pensat per a infants entre els 4 mesos i els 3 anys. Cada nen/a ha d'anar acompanyat d'un adult.

Què trobareu?

Una cistella amb material molt especial pels més petits: La Panera dels Tresors.

Uns cistells plens de contes que cadascú pot agafar quan desitgi per mirar, tocar ...

La Maleta de la Lili s'obrirà per explicar històries i contes.

FES-T'HO COM VULGUIS amb El Bagul de l'AureliL’Aureli, de la família dels Aureli, de llarguíssima tradició al circ, arriba carregat amb el seu bagul de tota la vida després d’un llarg i accidentat viatge. Quan el vol obrir se n’adona que a dins està molt desendreçat i la situació es complica per moments.

Per poder mostrar les seves dots d’artista, l’Aureli us demanarà la vostra participació i la d’un misteriós llibre de pallassos. Un espectacle participatiu i esbojarrat per a grans i petits.

CIA. DEL BORINOTGROC (Lola Arqué) amb Contes a cop d'escombra

Contes de bruixes. Cada bruixa té la seva escombra i cada escombra té la seva bruixa. Com és l’escombra d’una bruixa berrugosa?...o la d’una bruixa ufanosa?...o la d’una altra vergonyosa? Si ho volem esbrinar a cops d’escombra... flis flas! haurem d’acabar.

JO

RDI TONIETTI amb Contes en clau de sol