ANTERIORS EDICIONS

EDICIÓ 2018

Més informació

EDICIÓ 2016

Més informació

EDICIÓ 2015

Més informació

EDICIÓ 2014

EDICIÓ 2013

És el primer any que l’Associació de la Fira del Conte organitza la trobada. Es recull la tasca feta fins ara, amb una programació que vol consolidar aquest esdeveniment únic dedicat a petits grans lectors.

Es dedica la Fira a l’any Grimm, coincidint amb la celebració de 200 anys de la seva primera publicació de rondalles populars, que tant han influït en els contes infantils. El flautista d’Hamelin obre la Fira des de la carretera a tots els participants, que troben el poble ambientat, amb moltes possibilitats per gaudir d’un dia d’il·lusió i creativitat.

EDICIÓ 2012

En la tercera Fira del Conte, La casa de xocolata ambienta el local i obre aquest espai a la Fira. Es consolida aquest dia de trobada, de petits i grans, al voltant de la màgia dels contes, a Medinyà.

Es combinen espectacles de petit i gran format, contistes professionals i locals, il·lustració i narració, tallers i jocs... per apropar el conte als petits lectors i a les famílies.

EDICIÓ 2011

Segona edició de la Fira del Conte, amb més espectacles i participació d’escriptors i il·lustradors. S’ha ampliat a dissabte, amb el concurs de contes orals Joan Bahí. I, durant aquests dies, a la plaça de la Font hi ha un castell de conte, per a la imaginació de petits i grans.

Gran èxit de participació, tant de llibreries, editorials, expositors, firaires especialitats com de públic infantil i familiar. També es crea una llotja professional.

EDICIÓ 2010

Neix amb humilitat però amb il·lusió i rigor la primera Fira del Conte de Medinyà. És un projecte que surt de la Regidoria de Medinyà, organitzat per la Consultoria Promoció Cultural COCU, que es bolca a l’organització d’aquesta Fira, amb la participació de voluntariat.

Bars i restaurants ofereixen el “Menú de conte” i tot el poble s’embolcalla de personatges trets de l’imaginari infantil, que ambienten la trobada de firaires i famílies.

Una fira pionera, lloc de trobada d’escriptors, il·lustradors, editorials, artesans i lectors. Comença d’una manera experimental però amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada de tots els sectors relacionats amb aquest gènere literari.